Frågor & svar

Hur skiljer sig biljetterna åt?

Medlemspris/Scenpass: Genom att vara medlem i Kalmar teaterförening får man fina förmåner så som reducerade biljettpriser samt de bästa platserna närmast scenen. Ett scenpass inkluderar soppa, tillbehör samt kaffe & kaka precis som ett ordinarie biljett. Läs mer om medlemskap här.

Ordinarie: Biljetten för dig som inte är medlem. Inkluderar soppa, tillbehör samt kaffe och kaka.

Lyssnarplats: Biljetten för dig som bara vill titta och inte äta. Inkluderar kaffe & kaka.

Hur blir man medlem?
Du blir enkelt medlem genom att registrera dig här.

 

När ska vi komma?

För er som beställt biljetter med mat, sker servering  ca 20-30 minuter innan föreställning, d.v.s. från insläpp kl 11:40 eller 17:15. För er som beställt lyssnarplats bör ni vara på plats ca 10 min innan föreställningen börjar för att få bra platser.

 

Reserverade platser

Då biljetterna är onumrerade är det fri sittning upp till 2 personer. Är ni 3 st och fler i ert sällskap kontakta: andrea@vallenssoppteater.se  för att få platser reserverade.

 

Allergener & Specialkost

Alla soppor som serveras är gluten -och laktosfria. Är du allergisk eller äter tex vegansk kost meddela oss i förväg så ordnar vi med soppa och tillbehör som är fria från allergener. Kontakta: andrea@vallenssoppteater.se

 

Funktions – eller rörelsehindrad

Den bästa entrévägen för rullstol eller liknande är till höger om trappan vid Olof Palmes gata 1. Där finns en parkgata som leder upp till Teatervallen. Inne på Kalmar teater finns även en hiss, ingång till höger om Kalmar teaters huvudingång, Larmtorget 1. Kontakta oss gärna om ni har rullstol/rullator så ordnar vi särskilda platser långt fram. Eventuell ledsagare betalar sin biljett. Behöver ni hjälp ring 076-064 62 38. Utanför entrén vid Teatervallen finns två parkeringsplatser för personer med funktionshinder.