4/10: Lill Lindsfors

Lill Lindfors har en imponerande meritlista. Hon har bla spelat revy med Karl Gerhard, samarbetat med Hasse & Tage och sjungit i melodifestivalen med Svante Thuresson. Lill har haft stora hits med exempelvis Du är den ende, En man i byrån och Sången han sjöng var min egen.

Lill Lindfors är en av våra mest mångfacetterade, folkkära och hyllade artister. Med en stor portion sångglädje, humor och värme ger hon en konsert på Vallens soppteater. Tillsammans med gitarristen Mats Norrefalk ges publiken ett personligt framträdande präglat av frihet och lek, ödmjukhet och glädje.

Konserten ges inne på Kalmar teaters stora scen. Det finns endast kvar extra-biljetter till lunchkonserten.

Obs: I extra-biljetterna ingår inte soppa. För lunchkonserten klockan 11:40 tryck här. Eller genom Dillbergs bokhandel, Storgatan 18, 0480-101 64. Pris 250:-

För er som redan har köpt ordinarie biljett serveras soppan som vanligt innan konserterna på Teatervallen. Ni äter i lugn och ro för att sedan inta särskilt reserverade platser inne i teatersalongen.

Ni som har köpt extra-biljetter ska gå in från teaterns huvudentré från Larmtorget 1. Väl inne i teatern visar Kalmar teaterförenings värdar var ni ska sitta. Konserten börjar klockan 12:00 respektive 17:40. Var vänlig att kom cirka 20 minuter innan till teatern för att ni ska hinna ta plats och hänga av er eventuella ytterkläder.

Välkomna!