1/11: Ingmar Bergman och musiken

Divine har tidigare bland annat uppträtt på Nobelfesten, i Berwaldhallen med Sven-Bertil Taube och på Allsång på Skansen.

Föreställningen är tyvärr inställd. Publik som köpt biljetter kan antingen välja en annan föreställning ur programmet alternaivt få pengarna tillbaka. Vänd er till Dillbergs bokhandel 0480-101 64 eller Nortic 0455-61 97 00.

Operasångerskorna Caroline och Gabriella och pianisten Eric vill gärna sätta upp en pjäs om Ingmar Bergman och hans relation till musiken.  De har fått möjligheten att komma till Fårö för att hämta inspiration till sitt arbete. Väl framme på det kyliga, karga Fårö börjar deras musikalisk resa som leder dem längre än de kunnat drömma om, nämligen till de stora existentiella frågorna om meningen med livet självt…!

Bergman och musiken hade premiär i höstas på Stockholms stadsteater. I föreställningen får publiken njuta av en blandning av de klassiska kompositörerna, såsom Bach och Beethoven, men också smakprov ur de operor som Bergman själv regisserade, Trollflöjten och Rucklarens väg.

Föreställningen är nyskriven av Jonas Hellberg för att uppmärksamma att Ingmar Bergman skulle ha fyllt 100 år 2018.

Divine består av Gabriella Lambert-Olsson och Caroline Gentele.

Serveras med en sötpotatissoppa och topping med rostade fänkålsfrön!

Föreställningen ges både vid lunch 11:40 och som After work 17:15. Biljetter bokar du lättast via Nortic. Tryck här för lunchföreställningen och här för after work. Eller genom Dillbergs bokhandel, Storgatan 18, 0480-101 64.

Pris 295:- inklusive soppa med tillbehör, nybakat bröd, kaffe och kaka. Lyssnarplats 225:- inklusive kaffe och kaka.