På scen

Vårens föreställningar

I vår bjuder Vallens soppteater på en härlig blandning av föreställningar. Ladda ner vårens program här!

7 mars: Åh, ni fantastiska Kvinnor!

Våren inleds torsdagen den 7:e mars, dagen innan internationella kvinnodagen med en inspirerande och musikalisk hyllning till en lång rad spännande kvinnor som fallit i glömska. Skådespelaren Ida Görsch och pianisten Tore Sunesson lyfter fram dessa historiska frontfigurer med toner av bland annat Frank Sinatra och Monica Zetterlund i föreställningen ”Åh, ni fantastiska Kvinnor!”. 

PREMIÄR: Åh, ni fantastiska Kvinnor – 7 mars. (kl 11.40 & 17.15)

14 mars: Annika Östberg – Ögonblick som förändrar livet

Våren kommer bjuda på flera höjdpunkter som en fängslande föreläsning den 14:e mars av Annika Östberg, som spenderat 30 år i amerikanskt fängelse dömd för dubbelmord. Föredraget handlar om hur man börjar om på nytt som nästan 60 år fyllda, vilka konsekvenser olika beslut kan ha och hur man hittar ljuset i de mörkaste stunder. Föredraget har redan väckt stor uppmärksamhet och ses både som kontroversiellt och inspirerande, ett unikt tillfälle du absolut inte vill missa.

21 mars: Pink Floyd Concert

Veckan därefter bjuds vi på legendariska toner av det Brittiska Rockbandet Pink Floyd som tolkats av de lokala musikerna Björn Rosenqvist och Henrik Sverkersson den 21:e mars. Tidigare har Björn och Henrik framfört hyllningar och nytolkningar av både David Bowie, Olle Ljungström och Tom Petty och varit enormt uppskattade av publiken. Välkommen den 21:a mars på en oförglömlig musikupplevelse’

28 mars: Hasse & Tages 88-öresrevy

Från en hyllning till en annan, välkomnar vi Anders Brandel och Ingemar Bernthsson upp på scen den 28:e mars med Hasse & Tages 88-öresrevy88-öresrevyn, även kallad Hasse & Tages minsta revy, har nu nypremiär på Vallens soppteater och  innehåller flera klassiska nummer som ”På jobbet” (Roger Mooooooore) ”Elektricitetsvisan” och ”Ett glas öl”. I humorkulturens tjänst framför Anders Brandel och Ingemar Bernthsson originalmaterialet på ett oförglömligt sätt!

4 april: Vad döljer sig inte i Älmeboda

April introduceras sedan med ett unikt framträdande av Peter Bryngelsson den 4:e april, där han kombinerar författarskap och musik. Dillbergs bokhandel kommer också att befinna sig på plats för att sälja Bryngelssons bok.

11 april: Ferlin, Ferlin, Forsell & Fröding

Programmet avslutas därefter den 11:e april med en favorit i repris från 2018. Peter Hausenkamp, sångare och skådespelare från Kalmar som framträder med sitt mycket uppskattande framträdande där han tolkar Ferlin, Forsell och Fröding.

Välkomna till en färgsprakande, inspirerande och glädjefylld  vår på Vallens Soppteater!

Andrea Gillman, programansvarig

Tidigare program

Hösten 2018

Våren 2018

Hösten 2017

Våren 2017

Hösten 2016