4/10: Lill Lindsfors

Lill Lindfors har en imponerande meritlista. Hon har bla spelat revy med Karl Gerhard, samarbetat med Hasse & Tage och sjungit i melodifestivalen med Svante Thuresson. Lill har haft stora hits med exempelvis Du är den ende, En man i byrån och Sången han sjöng var min egen.

Nu släpper vi fler biljetter!

Lill Lindfors är en av våra mest mångfacetterade, folkkära och hyllade artister. Med en stor portion sångglädje, humor och värme ger hon en konsert på Vallens soppteater. Tillsammans med gitarristen Mats Norrefalk ges publiken ett personligt framträdande präglat av frihet och lek, ödmjukhet och glädje.

För att ge fler möjlighet att höra Lill Lindfors släpper vi fler biljetter. Konserterna flyttas in till Kalmar teaters stora scen. OBS: I de extra-biljetter som nu säljs ingår inte soppa.

För er som redan har köpt biljetter serveras soppan som vanligt innan konserterna på Teatervallen. Ni kan äta som vanligt för att sedan i lugn och ro inta särskilt reserverade platser inne i teatersalongen.

Boka dina biljetter här: För lunchkonserten klockan 11:40 tryck här. För after-work-konserten klockan 17:15 tryck här. Eller genom Dillbergs bokhandel, Storgatan 18, 0480-101 64. Pris 250:-

Välkomna!